Mini Ajaxs fysiske opbygning

 

Mini Ajax er et -plans hus bygget i træ


Mini Ajax består af to længer; forbundet af et stort fællesrum.I hver længe er der tre stuer.

I blå længe, er der skydedøre mellem stuerne, således at de tre stuer, kan være et aflangt åbent lokale.


I grøn længe, er der skydedøre mellem to af stuerne, hvor der ligeledes kan være et stort åbent rum. Den tredje stue, er lukket af fra de øvrige, idet den tidligere blev brugt, til børn med specielle behov (basisgruppe). Idag er alle børn på basisplads inkluderet i grupperne.

 

Mini Ajax har en skøn naturlegeplads

Legepladsen er fornyeligt blevet opdateret. Dette betyder at vi har fået et nyt klatrestativ, ny sandkasse og omkring liggende område med bakker og ujævnt terræn. Vi har også fået lagt faldunderlag med bakker og trampolin. Derudover har vi fået en bjælke op og hænge, hvilket betyder at vi kan hænge f.eks. gynger, hængekøje, ringe mm. op.

Vi er heldige at have en stor grøn legeplads med bakker (god til at trille ned ad, svær at gå op ad når man lige har lært at gå), stendiger (god til at kravle op/ned af), krokodille (sjov at gå balance på, kravle på, sidde på), træstubbe i forskellige højde (til at kravle over, sidde og stå på), labyrint (kan jeg finde vej gennem den?) og mange andre udfordringer.

 

Her er en lille video af vores legeplads, og et eksempel på hvordan stuen og badeværelse kan se ud. Vores stuer er indretningsmæssigt meget flydende og det er derfor forskelligt hvad vi har på stuen og skifter tit indretningen.